Biedrības “Liepājas rajona partnerība” Dižprojekts 2022 ir SIA Lobelia īstenotais “Pamatlīdzekļu iegāde mobilās pasākumu vietas nodrošināšanai”

Biedrības “Liepājas rajona partnerība” Dižprojekts 2022 ir SIA Lobelia īstenotais “Pamatlīdzekļu iegāde mobilās pasākumu vietas nodrošināšanai”
26.01.2023

PROJEKTA NOSAUKUMS: Pamatlīdzekļu iegāde mobilās pasākumu vietas nodrošināšanai

ĪSTENOTĀJS: SIA LOBELIA

VIETA:   Aizpute, Dienvidkurzemes nov., Aizpute, LV-3456

PROJEKTA FINANSĒJUMS: kopējās izmaksas: 50956.04 EUR, ELFLA publiskais finansējums: 35000.00  EUR  

PROJEKTA MĒRĶIS: Projekta mērķis ir pamatlīdzekļu, t.i. augstas kvalitātes 11.25 m² pārvietojamā āra LED ekrāna, piepūšamās atrakcijas un pārvietojamas interaktīvas spēles, piekabes, kā arī ģeneratora, iegāde mobilās pasākumu vietas nodrošināšanai, veidojot radošu un pievilcīgu aktīvas izklaides vidi iespējami tuvu iedzīvotāju dzīves vietai.

PROJEKTA AKTIVITĀTES UN REZULTĀTI: Projektā iegādātās iekārtas nodrošina dažādotu izklaides pasākumu pieejamību iedzīvotājiem visās vecuma grupās.

SIA Lobelia zīmola nosaukums ir “Kinotava” —  tas ir brīvdabas pasākumu koncepts, kas saistīts ar mobilu atpūtas iespēju nodrošināšanu gan lieliem, gan maziem. Uzņēmuma galvenie darbības virzieni ir bērnu svētki un brīvdabas kino seansi. Pateicoties projektā iegādātajam pārvietojamam LED ekrānam, uzņēmums, sadarbojoties ar vairākiem kultūras namiem un privātiem uzņēmējiem, kā arī patstāvīgi, ir nodrošinājis dažādus kinoseansus un pasākumu tiešraides plašajā Dienvidkurzemes novada teritorijā. Visas iekārtas ir vienkārši uzstādāmas un viegli pārvietojamas. “Kinotava” var būt pasākuma vieta pilsētas centrā, kā arī pop-up pasākuma vieta meža ielokā, uz salas vai sporta trasē — iekārtu darbību neierobežo elektrības pieejamība, par to parūpējas uzņēmums, pateicoties projektā iegādāto iekārtu tehniskajiem risinājumiem.