Biedrības “SATEKA” Dižprojekts 2023 ir “Atvērtās virtuves un degustāciju zāles aprīkošana jaunu produktu un pakalpojumu radīšanai”.

Biedrības “SATEKA” Dižprojekts 2023 ir “Atvērtās virtuves un degustāciju zāles aprīkošana jaunu produktu un pakalpojumu radīšanai”.
11.02.2024

PROJEKTA NOSAUKUMS: “Atvērtās virtuves un degustāciju zāles aprīkošana jaunu produktu un pakalpojumu radīšanai”, Nr.21-07-AL05-A019.2103-000002
ĪSTENOTĀJS: SIA “Gardums”
VIETA: Rīgas iela 71A, Gulbene, Gulbenes novads, Pasta indekss: LV-4401
PROJEKTA FINANSĒJUMS: kopējās izmaksas: 23 072,00 EUR, ELFLA publiskais finansējums: 16150.39 EUR
PROJEKTA MĒRĶIS: pilnveidot SIA Gardums produkcijas sortimentu un radīt jaunus pakalpojumus, lai paaugstinātu uzņēmuma apgrozījumu un celtu konkurētspēju.
PROJEKTA AKTIVITĀTES UN REZULTĀTI: SIA Gardums ir kūku bode Gulbenē, kuras pamatdarbība ir kūku un konditorejas izstrādājumu ražošana. Kopš 2022. gada uzņēmums savās telpās ir iekārtojis arī dāvanu veikaliņu, primāri atbalstot vietējos Gulbenes novada ražotājus un amatniekus. Veikaliņā var iegādāties arī vismaz sešu citu Gulbenes novada LEADER projektu īstenotāju produkciju!!! Līdz ar LEADER projekta realizāciju, kūku bodes 3. stāvā tika labiekārtota atvērtā virtuve “Meistarnīca” un aprīkota ar virtuves mēbeļu komplektu un profesionālu virtuves tehniku. 2023.gada janvāra būtiski paplašinājās SIA Gardums piedāvāto pakalpojumu klāsts – konditorejas meistarklases (ar vai bez svinībām zālē), degustāciju ekskursijas, telpu noma privātiem pasākumiem, tematiskie vakari un iespēja rīkot arī citas amatniecības vai skaistumkopšanas meistarklases ar ārējo meistaru piesaisti. Meistarnīca – vieta izaugsmei un svētkiem un tās mērķis ir ikkatram palīdzēt kļūt meistarīgākam dažādu gardumu gatavošanā, kļūt par vietu, kur satikties ar domubiedriem un nosvinēt svētkus ar pievienoto vērtību. Nu jau varam teikt, ka Meistarnīca ir darbnīca, kuru apmeklējot, mēs kļūtam meistarīgāki kādā no jomām: konditoreja, kulinārija; amatniecība; keramika; tekstils; skaistumkopšana utml. Gardums organizē dažādas meistarklases gan lieliem, gan maziem, kur, praktiski darbojoties, omulīgā atmosfērā iespējams gan nosvinēt svētkus, gan apgūt jaunas prasmes.
Pievienotā vērtība: uzņēmumā nu jau darbojas divas paaudzes- māte Inese un meita Baiba, kura atgriezās no lielpilsētas uz laukiem! https://kukubode.lv/; https://www.facebook.com/gardumskafejnica
PROJEKTA FOTOGRĀFIJAS