Biedrības “Rēzeknes novada partnerība” Dižprojekts 2023 ir “Ražošanai nepieciešamo pamatlīdzekļu iegāde augļu, ogu un dārzeņu pulveru ražošanai”.

Biedrības “Rēzeknes novada partnerība” Dižprojekts 2023 ir “Ražošanai nepieciešamo pamatlīdzekļu iegāde augļu, ogu un dārzeņu pulveru ražošanai”.
11.02.2024

PROJEKTA NOSAUKUMS: Ražošanai nepieciešamo pamatlīdzekļu iegāde augļu, ogu un dārzeņu pulveru ražošanai
ĪSTENOTĀJS: SIA “Safīra L”
VIETA: ”Purmaļi”, Meški, Kaunatas pag., Rēzeknes nov., LV- 4622
PROJEKTA FINANSĒJUMS: kopējās izmaksas: 7418,08 EUR, ELFLA publiskais finansējums: 5130,59 EUR
PROJEKTA MĒRĶIS: Aprīkot SIA “Safīra L” ražošanas telpas ar nepieciešamajiem pamatlīdzekļiem, lai attīstītu augļu, ogu un dārzeņu pulvera ražošanu.
PROJEKTA AKTIVITĀTES UN REZULTĀTI: SIA “Safīra L” uzsāka uzņēmējdarbību, ražojot augļu, ogu un dārzeņu pulverus ar zīmolu “SainVie”. Lai iegūtu maksimāli augstvērtīgus un uzturvielām bagātus produktus, to izejvielas tiek kaltētas 45 grādu temperatūrā. Augļu, ogo (upeņu, ābolu, ērkšķogu) un dārzeņu (tomātu, spinātu, ķirbju) pulveri ir lielisks veids, lai arī ārpus sezonas baudītu Latvijā audzēto un ražoto augļu un dārzeņu garšu.
Inovācijas stendu izstādē “Riga Food 2023” uzņēmums prezentēja rabarberu šķiedrvielu pulveri, kura sastāvā ir 61,7% šķiedrvielu. Inovatīvais produkts satur daudz vērtīgo vitamīnu un minerālvielu, un izmantojams gan jaunu produktu ražošanai, gan kā veselīga piedeva smūtijiem.
Vairāk par vērtīgajiem augļu, ogu un dārzeņu pulveriem, vegānisko un bezglutēna konditoreju, tūrismu: http://www.sainvie.com/; https://www.instagram.com/siasafiral/
PROJEKTA FOTOGRĀFIJAS