Biedrības “Bauskas rajona lauku partnerība” Dižprojekts 2023 ir “Iekārtu iepirkums un ražošanas telpas apsilde medus suflē ražošanai”.

Biedrības “Bauskas rajona lauku partnerība” Dižprojekts 2023 ir “Iekārtu iepirkums un ražošanas telpas apsilde medus suflē ražošanai”.
11.02.2024

PROJEKTA NOSAUKUMS: Iekārtu iepirkums un ražošanas telpas apsilde medus suflē ražošanai
ĪSTENOTĀJS: Otto Lodiņš
VIETA: Rāmriti, Iecavas pag., Bauskas nov., p.n. Iecava, LV-3913
PROJEKTA FINANSĒJUMS: kopējās izmaksas: 12024.26 EUR, ELFLA publiskais finansējums: 8416.98 EUR
PROJEKTA MĒRĶIS: Attīstīt un paplašināt medus un citu biškopības produktu pārstrādi, paplašināt ražoto produktu klāstu, izstrādājot jaunas receptūras un pilnveidojot esošās, kā arī palielināt ražošanas apjomus un samazināt darbietilpību.
PROJEKTA AKTIVITĀTES UN REZULTĀTI: Projektā iegādāts: medus trauks, ūdens sildītājs, ūdens krāns-duša iekārtu mazgāšanai, medus krēmotājs, medus fasēšanas iekārta, siltumsūknis Gaiss-Gaiss, ūdens filtrs mīkstināšanai un atdzelžošanai, etiķetēšanas iekārta ar datuma printeri, trauku mazgājamā mašīna stikla tarai. Šie pirkumi ļāva energoefektīvi apsildīt ražošanas telpas, uzturēt nevainojamu produktu taras tīrību pēc visiem PVD standartiem, ka arī paātrināt ražošanas procesu un tas mums ļāva krietni palielināt gatavu produktu apjomu un izpildīt stipri lielākus pasūtījumus. Tiek ražoti dažādi medus produkti no, kuriem unikālākais ir dažādu garšu medus suflē. Plašāk – https://www.facebook.com/ramriti
PROJEKTA FOTOGRĀFIJAS