Nodibinājuma “Madona novada fonds” Dižprojekts 2023 ir “Kalvja Koskeviča fizioterapijas centra „1 Vesels” izveide”, ko īstenoja SIA “1 Vesels”

Nodibinājuma “Madona novada fonds” Dižprojekts 2023 ir “Kalvja Koskeviča fizioterapijas centra „1 Vesels” izveide”, ko īstenoja SIA “1 Vesels”
11.02.2024

PROJEKTA NOSAUKUMS: „Kalvja Koskeviča fizioterapijas centra „1 Vesels” izveide”
ĪSTENOTĀJS: SIA „1 Vesels”
VIETA: Madona
PROJEKTA FINANSĒJUMS: kopējās izmaksas: 39 505,35 EUR, ELFLA publiskais finansējums: 23 703,21 EUR
PROJEKTA MĒRĶIS: izveidot fizioterapijas centru Madonā, aprīkojot to ar pasaulē modernākajām un efektīvākajām fizioterapijas ierīcēm – mobilizācijas procedūru, mugurkaula un dziļo audu mobilizējošo tehniku galdu Manuthera 242, slinga terapijas iekārtu Redcord un fizioterapijas kušeti.
PROJEKTA AKTIVITĀTES UN REZULTĀTI: iegādājoties modernas fizioterapijas iekārtas, Kalvis ir izveidojis mūsdienīgi iekārtotu un aprīkotu fizioterapijas centru Madonā. Tas ir viņa sirdsdarbs, tādēļ Kalvis vienmēr uzsver, cik nepieciešama katram cilvēkam ir kustība un regulāra veselības uzturēšana. Pie tā var palīdzēt fizioterapeita konsultācija, kas ļaus novērtēt un izvēlēties tieši sev un savas veselības uzlabošanai nepieciešamo – gan uzlabot veselību pie jau eksistējošām veselības problēmām, gan uzturēt to profilaktiski.
Pakalpojumu klāstā ietilpst mugurkaula mobilizācija, slinga terapija, ārstnieciskās masāžas, ārstnieciskā vingrošana – individuālas un grupu nodarbības, fizioterapeita konsultācijas, teipošana.

PROJEKTA FOTOGRĀFIJAS