Biedrība “Talsu partnerība” izvirza Dižprojekta 2021 nominācijai projektu “Apartamentu izveide Talsu vecpilsētā”

Biedrība “Talsu partnerība” izvirza Dižprojekta 2021 nominācijai projektu “Apartamentu izveide Talsu vecpilsētā”
19.02.2022

ĪSTENOTĀJS: SIA Nr.33 Nams

VIETA: Talsi

PROJEKTA FINANSĒJUMS: kopējās izmaksas: 29577.19 EUR, ELFLA publiskais finansējums: 14788.58 EUR  

PROJEKTA MĒRĶIS: Talsu vecpilsētā  radīt unikālus apartamentus senā namā, saglabājot vēsturiskos elementus, tos apvienojot ar mūsdienīgām detaļām. Nama apartamentos  piedāvāt dizainiski pievilcīgus numurus ar senatnes auru, tādējādi aizpildot šobrīd tukšo tirgus nišu Talsu pilsētā un apkārtnē.

PROJEKTA AKTIVITĀTES UN REZULTĀTI: Ir izveidots objekts- nams ar apartamentiem  SIA Nr. 33 nams. Nama priekšrocības ir nelieli, dizaina apartamenti, kas aprīkoti ar nepieciešamajām ērtībām. Eiropā arvien populārāk kļūst nakšņot dzīvokļa tipa vietās, nevis lielajās viesnīcās. Apartamentos ir ievietoti guļamistabas komplekti, kas sastāvēs no divguļamās gultas, diviem naktsskapīšiem un kumodes. Katrs apartaments ir aprīkots ar privātu vannas istabu, tualeti, veļas mašīnu, aprīkotu iebūvējamo virtuves zonu, ledusskapi. Ir radīta vide, lai viesi justos ērti un vēlētos uzkavēties vairāk par vienu diennakti.

Piebilde. SIA nr 33 ir īstenojis otru projektu kas papildina šo projektu, „Kafejnīcas izveide Talsu vecpilsētā ar aktīvās atpūtas iespējām”. Talsu iedzīvotāji un viesi ir novērtējuši pievilcīgo , ģimenēm draudzīgo, gaumīgi izveidoto vietu , kas brīnišķīgi iekļaujas Talsu vecpilsētā.