Biedrības “Krāslavas rajona partnerība” Dižprojekts 2020 ir “Laikmetīgas atpūtas vietas izveidošana ceļotājiem Krāslavas novadā”

Biedrības “Krāslavas rajona partnerība” Dižprojekts 2020 ir “Laikmetīgas atpūtas vietas izveidošana ceļotājiem Krāslavas novadā”
29.01.2021

 

PROJEKTA NOSAUKUMS: Laikmetīgas atpūtas vietas izveidošana ceļotājiem Krāslavas novadā

ĪSTENOTĀJS: SIA “Pazust Latgalē”

VIETA:Skaistas pagasts, Krāslavas novads

PROJEKTA FINANSĒJUMS: 88347.00 EUR kopējās izmaksas; 48870.17 EUR ELFLA publiskais finansējums.

PROJEKTA MĒRĶIS: izveidot jaunu tūrisma vietu Latgalē, kas sastāv no trim ziemeļvalstu/skandināvu arhitektūras stilā būvētām viesu izmitināšanas mājām.

PROJEKTA AKTIVITĀTES UN REZULTĀTI: Projekta ietvaros radīta “sajūtu tūrisma” vieta, kur iespējama netraucēta atpūta ziemeļnieciska tipa namiņos.

Teritorijā pieejama lauku melnā pirts, laivas, supi, grila piederumi piknikam, kopējā atpūtas telpa, kā arī piemājas dārzu labumi. Uzņēmums saviem viesiem dod iespēju piedalīties vietējo iedzīvotāju ikdienā, piemēram, lasot ogas. Šeit tiek rīkotas vakariņu gatavošanas meistarklases, popup pikniki, pārgājieni, izbraucieni ar velo uz vietējām pilsētām un ciemiem un citi.

Pazust Latgalē atziņa: “Vienkārši būt. Saskaņā ar dabu un dienas ritmiem. Kopā ar savējiem. Pazust no tā, kas ir pārlieku daudz. Tikai tā, lai pietiek un ir labi. Meklēt skaisto katrā zāles stiebrā un pļavās. Aptvert, cik daudz ir dots. Smaidīt un vērties saulrietā. Pateikties. Būt. Nesteidzoties.”

Latgales plānošanas reģiona uzņēmēju “Gada balva 2020” laureāts.

Ieskaties  – https://www.facebook.com/pazustlatgalekraslava 

[apraksts PDF formāta] [uzzini par citiem Dižprojektiem 2020]

PROJEKTA FOTOGRĀFIJAS